Maak kennis met de Pitbull Lader

Uniek in zijn soort

Gewaarborgde kwaliteit


PITBULL

De Pitbull Compact Loader is uniek in zijn soort. De machine wordt volledig in Nederland geproduceerd in onze hypermoderne fabriek in Etten-Leur. 
We gebruiken enkel de beste A-merk componenten om de kwaliteit te waarborgen. Dit zorgt voor lage operationele kosten, een lange levensduur en een hoge waardevastheid.

ROPS / FOPS VEILIGHEIDSDAK 
Veiligheidsbeugel met veiligheldsdak uit te breiden met polycarbonaat voor- en achterraam. Cabineversie op aanvraag.

JOYSTICK INCHING 
Met de inchlng functie is het mogelijk om met een hoge olleflow te werken en toch een lage rijsnelheid te behouden. Deze Instellingen zijn te bedienen via een mooi 7" full colour touch display. Hierop worden ook diagnoses weergegeven vanuit de unieke Pitbull Power Pack controller. Dit alles maakt het ook mogelijk om bijvoorbeeld een weegsysteem of cameravlew te Implementeren. 

P-Z GIEK 
Unieke glekconstructie die door gebruik van P en Z kinematica zowel een hoge uitbreekkracht als een optimale parallelheffing heeft. Deze zorgt ook voor een uitzonderlijke reikwijdte. Optioneel is een telescopische doorkijk giek te verkrijgen. 

UITVALBEVEILIGING 
Gepatenteerde uitvalbeveiliging, door middel van een schuifconstructie blijft deze te allen tijde binnen de machine. Geen last meer van uitzwaaiende beugels of deuren.

HYDRAULISCHE SNELWISSEL 
Aankoppeldeel verkrijgbaar in 6 verschillende varianten. 
Eindeloos assortiment accessoires en aanbouwdelen verkrijgbaar 

VERFPROCES EN COATING 
Het hoofdframe wordt volledig gestraald voordat het meerlaagse verfproces toegepast wordt. De meeste verbindingsmaterialen hebben een zinklamellen coating ondergaan. Dit alles vormt een zeer duurzame corroslebeschermlng. De afdekkappen van het motorcompartiment zijn uit RVS vervaardigd. De kappen zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur. 

LINDE RIJHYDRAULIEK 
Hogedruksysteem met gesloten circuit. Vervangbaar voorfilter, hierdoor is vervuiling uitgesloten. Lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. 

HOGE CAPACITEIT WERKHYDRAULIEK
51 liter/minuut, 220 Bar, standaard 3de functie, modulair uitbreidbaar. 

DANA SPICER PENDELAS 
Hydrostatisch of elektrisch aangedreven pendelas. Uniek in deze gewichtsklasse! 
Voorzien van een planetaire elndvertraging. 

DANA SPICER ASSEN 
U heeft de keuze uit 45% sper en 100% sper met Interne parkeerrem, elektrisch te activeren. Met een statische capaciteit van 12.000 kg per as.

BANDEN KEUZE 
Een ruim aanbod aan robuuste A-merk banden

ERGONOMISCHE LAGE INSTAP 
Voor optimaal gebruiksgemak. 

VAST KNIKPUNT EN PENDELAS 
Het vaste knikpunt in combinatie met de pendelende achteras zorgen voor een optimale stabiliteit. De chauffeur zal geen nadelige effecten ervaren zoals bij een los knikpunt. 

Meerdere foto's

Klik op één van de foto's

PITBULL
MARUYAMA
NEOMACH
SABO
PITBULL
MARUYAMA
NEOMACH
SABO
PITBULL
MARUYAMA
NEOMACH
SABO